UUTISET

 

Virtuaalinen aamukahvitilaisuus pidetään 21.1.2021 klo 8:30-9:30

Voit ilmoittautua tilaisuuteen klikkamalla seuraavaa linkkiä:

https://www.lyyti.in/KWC-Virtuaalinen_aamukahvitilaisuus

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi zoom-linkin sekä salasanan, jolla pääset osallistumaan tilaisuuteen.

Aamukahvitilaisuuden agenda on seuraava:

Yritysesittely: MPS-yhtiöt Oy

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Kansainvälinen sloganimmekin kertoo sen: Because companies are made up of people™.

Tammikuun keskustelussa MPS:n Kuopion toimiston puolesta tähtäämme tulevaisuuteen henkilöstöratkaisuissa. Keskustelun aiheina ovat mm. henkilöstöasiat start-upeissa ja kasvuyrityksissä, HR:n sudenkuopat ja niiden välttäminen, tärkeät huomioitavat asiat HR-suunnittelussa ja toteutuksessa sekä onnistuvan tiimin rakentaminen. Kerromme myös, mistä voi hakea tukea henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä kuten rekrytoinnissa, osaamisen kehittämisessä sekä tiimin rakentamisessa.

Kuopio Water Clusterin ajankohtaiset kuulumiset

KWC tiimin sekä uuden työntekijämme esittely: Petteri Laaksonen. Yhteenveto klusterin edistysaskeleista (ECCP, ESCA Bronze label). Osallistuminen tuleviin kansainvälisiin tapahtumiin (projektit, messut). Ajankohtaisia asioita, mm. mahdollisuus osallistua vesihuoltohankkeisiin Venäjän Karjalassa. Lisätietoa seuraavista webinaareista.

By |Published On: tammikuu 14, 2021|Categories: Uutiset|